Bezoek ook mijn coaching website

GERAAK DOOR AANGERAAKT TE WORDEN.

Wat is Integratieve Massage?


Integratieve Massage (IM) is een diep ontspannende massage met een holistische benaderingswijze, waarbij de mens als een geheel wordt gezien. De massage bestaat uit drie verschillende massagevormen, die gezamenlijk een vloeiend geheel maken.

Dynamische Massage – pulsen


Hierbij wordt het lichaam gewiegd, gerold, gestretcht en ritmisch in beweging gehouden. Het hele lijf wordt in een vloeiende, zachte beweging meegenomen in een diepe ontspanning en uitgenodigd contact te maken met de innerlijke stroming.

Intuítieve Massage


Hierbij wordt het lichaam gemasseerd met warme olie, direct op de huid. Lange strijkingen, fricties en knedingen van de spieren zorgen voor een warm, weldadig gevoel in het hele lijf.

Polariteits Massage


Hierbij wordt door plaatsing van de handen op twee plaatsen (polen) van het lijf de energiestroom in balans gebracht. Het is een mooie, zachte afsluiting van de massage, waarin je een diep gevoel van rust kan ervaren.

Wat kan Integratieve Massage voor je doen?

De intentie van deze massage is een diepe ontspanning van lichaam en geest met meer harmonie tussen beiden. Dit gebeurt op een respectvolle en liefdevolle manier waarin warmte en vertrouwen centraal staan.

Het is een uitnodiging even tijd voor jezelf te nemen, bij jezelf stil te staan, te zijn en jezelf te ontmoeten.

Regelmatig zijn er situaties in ons leven die een schokeffect veroorzaken, waardoor we in disbalans komen, zoals bij verdriet, verlies, pijn, stress. Deze spanning slaan we op in ons lichaam. Een goede massage stimuleert de bloedcirculatie, maakt spieren en gewrichten soepeler en draagt ertoe bij dat onze energie weer gaat stromen.

HET IS VOORAL EEN HEERLIJK KADO VOOR JEZELF.

Kruidenstempel Massage

Kruidenstempel massage is een warme zachte vorm van ontspanningsmassage.De kracht van deze massage ligt in de combinatie van kruiden en massage. De kruiden werke ontspannend en reinigend. De daarop volgende olie massage van de rug zorgt voor een nog diepere ontspanning. De gezichtsmassage heeft als doel alles wat nog in het hoofd vastgehouden wordt los te laten. Tot slot worden de voeten en onderbenen gemasseerd. Alles wat nog aan spanning in het lichaam zit kan zo worden afgevoerd.

 

Aromatoachmassage

Een aromatoachmassage is een holistische benadering van het lijf met gebruik van krachtige, natuurlijke oliën die streeft naar meer balans van de fysieke, mentale en emotionele gezondheid.
Deze massage waarbij de rug, achterkant hoofd, voeten en soms de handen gemasseerd worden is een zachte manier om genezing, ontspanning en welzijn te bevorderen zonder negatieve bijwerkingen.

Breuss Massage

Rudolf Breuss ontwikkelde de tussenwervelschijf-massage. Dit is een zeer ontspannende en zachte rug massage welke tot doel heeft ontspanning te creëren in de spieren rond de wervelkolom. Door de ontspanning en een aantal specifieke technieken is het mogelijk ruimte te creeren tussen de wervels, zodat de tussenwervelschijven zich kunnen herstellen.

Het is een op zichzelf staande massage, welke heel goed gecombineerd kan worden met een Dorn behandeling. Soms zijn de rugspieren zo strak en verstijfd dat correctie middels Dorn bijna niet mogelijk is, dan pas ik eerst een aantal maal de Breuss massage toe. Daarna is de rug toegankelijker en zijn de correcties makkelijker uit te voeren. Ook na een Dorn behandeling kan het prettig zijn deze massage in te zetten. Dit helpt de mogelijke spierpijn na de behandeling te verminderen.

 

Japanse Facelift Massage

Japanse facelift is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten, lymfen en meridianen behandelt volgende Japanse medische tradities. Elk deel van je schouders, nek, gezicht tot je kruin krijgt de nodige aandacht met specifieke en aangepaste massage technieken. Afgerond wordt met een korte massage van de voeten. Japanse Facelift is uniek en kan niet vergeleken worden met andere massages. De massage heeft niet alleen een natuurlijk face-lift effect, het harmoniseert ook je lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele balans.