Bezoek ook mijn massage website

Welkom op mijn site

Coaching

Je bent welkom voor ondersteuning en advies op je weg naar persoonlijke groei, grotere bewustwording en keuzes die je maakt op je levenspad. Dit gebeurt met behulp van Lichaamsgerichte Therapie/Coaching b.v. Holistic Pulsing, Focussen, EMDR, Familie opstellingen en geweldloze communicatie.

Kindercoach

Vanuit een lichaamsgerichte visie begeleid ik kinderen op het gebied van kind zijn, bied ik ondersteuning op maat en betekenis aan wat er in de binnen en buitenwereld van je kind speelt.

Bij wie kom je terecht

Graag ontmoet ik jou in mijn praktijk in Emmeloord.

Ik ben Britta Palm, geboren in 1966. Ik werk sinds 2005 met veel plezier vanuit mijn eigen praktijk voor Intuïtief Lichaamswerk.

Ik werk op een respectvolle en zorgzame manier met mensen, hun lijf en alle emoties die daarbij horen. Dit wordt nog eens ondersteund door de rustige ontspannen sfeer in mijn praktijkruimte.

Ik ben gediplomeerd lichaamsgerichte Coach/Therapeut, Holistic Pulser, Kindercoach, Systeemwerker( familieopstellingen), integratief masseur en Dorn behandelaar.

Ik heb mijn opleidingen gevolgd bij opleidingsinstituut ‘De Stroming’ , van Rietschoten trainingen, de Academie voor Psychodynamica. Ook ben ik lid van het Holistic Pulsing Netwerk.