Bezoek ook mijn massage website

Bezoek ook mijn massage website

WELKOM OP MIJN WEBSITE.

Coaching

Je bent welkom voor ondersteuning en advies op je weg naar persoonlijke groei, grotere bewustwording en keuzes die je maakt op je levenspad. Dit gebeurt met behulp van Lichaamsgerichte Therapie/Coaching b.v. Holistic Pulsing, Focussen, EMDR, Familie opstellingen en geweldloze communicatie.

Kindercoach

Vanuit een lichaamsgerichte visie begeleid ik kinderen op het gebied van kind zijn, bied ik ondersteuning op maat en betekenis aan wat er in de binnen en buitenwereld van je kind speelt.

BIJ WIE KOM JE TERECHT?

Graag ontmoet ik jou in mijn praktijk in Emmeloord.

 

Ik ben Britta Palm, geboren in 1966. Ik werk sinds 2005 met veel plezier vanuit mijn eigen praktijk voor Intuïtief Lichaamswerk.

Ik werk op een respectvolle en zorgzame manier met mensen, hun lijf en alle emoties die daarbij horen. Dit wordt nog eens ondersteund door de rustige ontspannen sfeer in mijn praktijkruimte.

 

Ik ben gediplomeerd lichaamsgerichte Coach/Therapeut, Holistic Pulser, Kindercoach, Systeemwerker( familieopstellingen), integratief masseur en Dorn behandelaar.

Ik heb mijn opleidingen gevolgd bij opleidingsinstituut ‘De Stroming’ , van Rietschoten trainingen, de Academie voor Psychodynamica. Ook ben ik lid van het Holistic Pulsing Netwerk.

Lichaamsgerichte Coaching

Lichaamsgerichte coaching is een samenstelling van holistische therapievormen waarbij de mens als een geheel wordt gezien.  De maskers en gedragspatronen die wij aangenomen hebben vinden we terug in ons lijf.


Lichaamsgerichte coaching ondersteunt op de weg naar binnen, de weg naar jezelf. Het dwingt tot niets en is onvoorwaardelijk. Dit vind je terug in de manier waarop ik mensen graag ondersteun.

Kinder en jongeren coaching

Kinder en jongeren coaching is een laagdrempelige kortdurende begeleiding voor kinderen die emotionele of sociale  problemen ondervinden.


Grote en ook kleine gebeurtenissen in het leven van een kind kunnen onrust, onzekerheid en allerlei andere gevoelens veroorzaken.


Vanuit een lichaamsgerichte visie begeleid ik kinderen op het gebied van kind zijn en bied ik ondersteuning op maat en betekenis aan wat er in de binnen en buiten wereld van  je kind speelt.

Systeemwerk

Overal in de maatschappij vormen mensen verbanden met elkaar. Binnen het familie -, school -, werk -, vrienden -, verenigingsverband ook systeem genoemd heeft ieder lid een eigen plek.

 

Tussen de leden van het systeem speelt veelal onbewust de dynamiek een belangrijke rol. Uit deze dynamiek ontstaan patronen die in sterke maten bepalend zijn voor ieders individuele gedrag.

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een zachte, helende vorm van lichaamsgericht werk die uitnodigt tot diepe ontspanning. Pulsen is het ritmische wiegen, schudden, rollen en stretchen van je lichaam door mij als pulser.

 

Het is een aaneenschakeling van bewegingen, ritmes en tempo’s die afgewisseld worden met stiltemomenten.

Wat is EMDR

Eye Movement Desensitization and Reprocessing ( EMDR ) is een kortdurende therapievorm volgens een vaststaand Protocol. Het is een behandeling voor mensen die last blijven houden van een schokkende of ingrijpende gebeurtenis.

 

Bepaalde gebeurtenissen kunnen diepe sporen nalaten in het leven van een mens, soms ontwikkelen zich hierdoor psychische of fysieke problemen die jij als mens niet meer zelfstandig kan verwerken en waar extra hulp nodig is.

 

Vaak gaat het om herinneringen van een gebeurtenis die zich blijven opdringen of iets wat deze triggert.

 

EMDR kan ingezet worden bij bijv.

  • angst
  • woede/wrok/wraak
  • PTSS - Fobieën
  • Chronische pijn
  • Stress management
  • rouwverwerking

na zowel een eenmalige traumatische gebeurtenis als bij langdurig trauma. Ook is er een speciaal EMDR protocol voor kinderen.

WAAR KOM JE TERECHT?

Contact mij

 

Om een afspraak te maken of voor vragen.

Ik zal zo spoedig mogelijk reageren.

Email

brittapalm1966@gmail.com

Plaats

Kuinderweg 17d, Emmeloord

Telefoon

06 2121 8795