Bezoek ook mijn coaching website

Bezoek ook mijn coaching website

WELKOM OP MIJN WEBSITE.

Massage

Je bent van harte welkom voor een Dorn behandeling en/of coaching. Door drukte en een te lange wachtlijst is er helaas tijdelijk een stop op nieuwe massage cliënten.

 

Dorn

Sinds 2013 kun je bij mij terecht voor de Dorn Methode. Dit betekent beenlengte -, bekken -, wervelkolomcorrectie of voor Andullatie Therapie, een behandelmethode ter verlichting van pijnklachten en chronische aandoeningen.

BIJ WIE KOM JE TERECHT?

Graag ontmoet ik jou in mijn praktijk in Emmeloord.

 

Ik ben Britta Palm, geboren in 1966. Ik werk sinds 2005 met veel plezier vanuit mijn eigen praktijk voor Intuïtief Lichaamswerk.

 

Ik werk op een respectvolle en zorgzame manier met mensen, hun lijf en alle emoties die daarbij horen. Dit wordt nog eens ondersteund door de rustige ontspannen sfeer in mijn praktijkruimte, met kaarslicht en zachte achtergrondmuziek.

 

Ik ben gediplomeerd Integratief Masseur, Holistic Pulser en lichaamsgerichte Coach. Ik heb mijn opleidingen gevolgd bij opleidingsinstituut ‘De Stroming’ , van Rietschoten trainingen en Biru Kai.. Ook ben ik lid van het netwerk voor Integratieve Masseurs en Holistic Pulsing.

Integratieve Massage

Integratieve Massage (IM) is een diep ontspannende massage met een holistische benaderingswijze, waarbij de mens als een geheel wordt gezien. De massage bestaat uit drie verschillende massagevormen, die gezamenlijk een vloeiend geheel maken.

 

Een bijzonder manier van ont-moeten. Dit vind je terug in de manier waarop ik mensen graag tegemoet treed.

De Dorn Methode

De Dorn Methode vindt zijn oorsprong in Duitsland, waar het is ontwikkeld door Dieter Dorn, de methode is een vriendelijke, relatief zachte en dynamische methode, waarmee gewrichten en wervels kunnen worden gecorrigeerd, hierdoor ook uitermate geschrikt voor kinderen en jongeren.  

 

Andullatie Therapie

Andullatie is een nieuwe, compleet pijnloze behandelmethode. Je ligt hierbij op een medisch therapie matras. Naast de infrarode warmtebron worden door de massage matras trillingen, pulsen en golvende vibraties opgewekt die een gunstig effect op het gehele lichaam hebben.

 

Hierdoor werkt het zowel verzachtend bij tal van klachten en chronische aandoeningen als ontspannend. Daarnaast heeft de matras een voetreflexzone die de organen extra stimuleert.

WAAR KOM JE TERECHT?

 

 

 

Contact mij

 

Om een afspraak te maken of voor vragen.

Ik zal zo spoedig mogelijk reageren.

Email

brittapalm1966@gmail.com

Plaats

Kuinderweg 17d, Emmeloord

Telefoon

06 2121 8795