Bezoek ook mijn coaching website

Welkom op mijn website

Massage
Je bent van harte welkom voor een Dorn behandeling en/of coaching. Door drukte en een te lange wachtlijst is er helaas tijdelijk een stop op nieuwe massage cliënten.

Dorn
Sinds 2013 kun je bij mij terecht voor de Dorn Methode. Dit betekent beenlengte -, bekken -, wervelkolomcorrectie of voor Andullatie Therapie, een behandelmethode ter verlichting van pijnklachten en chronische aandoeningen.

Bij wie kom je terecht

Graag ontmoet ik jou in mijn praktijk in Emmeloord.

Ik ben Britta Palm, geboren in 1966. Ik werk sinds 2005 met veel plezier vanuit mijn eigen praktijk voor Intuïtief Lichaamswerk.

Ik werk op een respectvolle en zorgzame manier met mensen, hun lijf en alle emoties die daarbij horen. Dit wordt nog eens ondersteund door de rustige ontspannen sfeer in mijn praktijkruimte, met kaarslicht en zachte achtergrondmuziek.

Ik ben gediplomeerd Integratief Masseur, Holistic Pulser en lichaamsgerichte Coach. Ik heb mijn opleidingen gevolgd bij opleidingsinstituut ‘De Stroming’ , van Rietschoten trainingen en Biru Kai.. Ook ben ik lid van het netwerk voor Integratieve Masseurs en Holistic Pulsing.