In mijn Praktijk

Bij mij ben je welkom voor ondersteuning en advies op je weg naar persoonlijke groei, grotere bewustwording en keuzes die je maakt op je levenspad. De coachingsvormen die ik, naast mijn eigen intuïtie inzet zijn Lichaamsgerichte Therapie/Coaching b.v. Holistic Pulsing, Focussen, EMDR, Systeem Opstelling en Geweldloze Communicatie.
Deze methoden gebruiken allen het lijf als bron van informatie. Ze stimuleren jou om weer in contact te komen met jou gevoelens, emoties en behoeftes.

Daarnaast werk ik met de behandelmethoden EFT ( emotionel freedom techniek) en ReAttach. Deze methoden nemen de hersenen mee om gevoelens en emoties te verwerken.

Praktische info

Een coachings traject begint altijd met een kennismakingssessie.
Dit gebeurt bij een kinder en jongeren coach sessie samen met het kind en de ouders/verzorgers.

Daarna kun je besluiten om een traject in te gaan.
Bij kinderen en jongeren zijn dit meestal tussen de 5 en 10 sessies.
De duur van een traject van zowel een volwassene als een kind gebeurt altijd in overleg.

Vergoedingen

Coaching valt niet onder primaire ziektekosten en wordt daardoor meestal niet vergoed. Toch zijn er verzekeringsmaatschappijen die de resultaten van effectieve coaching erkennen. Ik adviseer u daarom de mogelijkheden voor vergoeding van coaching na te gaan bij uw verzekering.

Kunt u geen vergoeding regelen en kunt u de kosten voor de sessies daardoor moeilijk opbrengen? Neemt u hierover gerust contact met mij op. We kunnen dan overleggen voor een aangepast traject / tarief of een betalingsregeling.

Ik werk uitsluitend op afspraak.

Bij niet of een te laat ( 24uur van tevoren) geannuleerde afspraak kunnen er kosten in rekening gebracht worden voor de gereserveerde tijd. (zondag is er geen mogelijkheid tot annuleren)

Deze prijzen zijn incl BTW. Je kunt bij mij contant afrekenen of via de bank overmaken. Pinnen is niet mogelijk.

5/5

“Ik ben met mijn dochter van 7 bij Britta terecht gekomen nadat wij als gezin een traumatische…”

LIAN EN AMY

5/5

“Heel dankbaar ben ik de kennis van mij die mij attendeerde op het werk van Britta. Al jaren…”

CLIENT

5/5

“Naar aanleiding van een naar akkefietje onderweg naar school heeft vooral mijn jongste dochter Lola…”

LOLA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.